maanantai 27. helmikuuta 2017

New cafe discovery


Jos teilläkin kestää ikuisuus päättää minne haluatte mennä syömään tai jos vain haluatte maistaa jotain uutta, tämä postaus on teille. ;)

Käytiin bloggaajaporukan kanssa tutustumassa uuteen kahvilaan nimeltään #CityPie. Ihana Tanya Ewwel järjesti meille workshopin sinne ja CityPie puolestaan tarjosi aamiaispakettinsa ja kertoi  yritystarinansa. 

CityPie valmistaa kaiken itse tuoreista raaka-aineista ja kahvila erottuu edukseen terveellisellä    ja  tuoreella valikoimalla sekä kilpailullisilla hinnoilla. Meidän maistamaan aamiaispaketin saa koko päivän ajan ja se sisältää piirakan tai omeletin, kvinoasalaatin, Bircher myslin hedelmien kera, itse tehdyn pienen brownien ja erikoiskahvin. Hinta tälle terveelliselle aamupalalle on vain 11, 90 € ( Opiskelijoille 10,70 €). Opiskelijat muuten saavat kaikesta -10%!

Vietettiin CityPiessa mukavaa iltaa, tila oli kotoisaa ja valoisaa.  Kaiken kaikkiaan, en voi muuta kuin lämpimästi suositella kahvilaa !
Hi guys !

Just discovered kick-ass cafe named CityPie in Helsinki center ! All the the ingredients are fresh and the food is made on the spot. My colleagues and I had a Workshop in CityPie and they offered us  their breakfast offer with included pie or omelette, Quinoa salad, Bircher muesli with fresh seasonal fruits, homemade baby brownie and drink of your choice (tea, coffee, latte...)

I really enjoyed every bite of all the food and highly recommend this place. If your are just passing Helsinki by or staying here for a while, remember to try CityPie's delicious food. ;)

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig